Croaziera in Delta Dunarii cu hotel plutitor, 4z/3n, program complet 2019

Delta Dunarii, Romania

Oferta de la: Union Travel

 

Perioada Pret/pers
4-7 iulie 1500
11-14 iulie 1500
18-21 iulie 1500
25-28 iulie 1500
1-4 august 1600
8-11 august 1600
15-18 august 1600
22-25 august 1600
5-8 septembrie 1600

 

 

Pretul include:

 • Croaziera cu hotelul plutitor pe ruta descrisa mai sus
 • Ghid de limba ROMANA
 • Cazarea in cabine duble pentru 3 nopti
 • Mesele (toate mesele de pe durata acestui program, se intra cu pranz in prima zi si se iese cu mic dejun in ultima zi)
 • Excursiile descrise in program:
 1. excursia din ziua 1 pe ruta Canal 36 – Gorgova, aprox 5 ore;
 2. excursia la Letea din ziua 2, dimineata, aprox 4-5 ore;
 3. excursia pe lacuri din ziua 2, dupa pranz
 4. excursia pe lacurile din zona Mila 23, in ziua 3, aprox 4 ore
 5. excursia pe lacuri din ziua 4 (la rasarit), aprox 3 ore
 • Taxele de vizitare a Deltei Dunarii impuse de autoritati (ARBDD).

Optionale:

Pretul NU include:

 • Bauturile
 • Asigurari de orice fel (calatorie, bunuri etc)

Politica pentru copii

 • NU recomandam venirea cu copii sub 6 ani in aceste programe.
 • Copiii 6-12 ani platesc 75% din pretul pachetului
 • Copiii peste 12 ani se incadreaza la adulti
 • Supravegherea copiilor pe toata durata sejurului revine in exclusivitate parintilor.
 • Copiii vor purta vesta de salvare pe toata durata deplasarilor cu barca, indiferent cat de bine stiu sa inoate.

*La imbarcare va rugam sa prezentati o copie dupa certificatul de nastere al copiilor. In caz contrar ne rezervam dreptul de a incadra copiii la varsta estimata de noi.

croaziera in delta

Detalii CROAZIERA 4z/3n in Delta Dunarii 2019

O propunere de program arata asa:

Ziua 1 – Va asteptam la punctul de imbarcare din capatul falezei Tulcea, la intrarea in Incinta Tulco, la punctul de imbarcare Ibis Tours (facem aceste croaziere impreuna cu ei), la o ora 11:30. Masinile personale pot fi parcate in Tulcea, in curtea incintei Tulco, in parcare privata, pazita, cu un cost de 15 lei/zi/masina (pretul parcarii NU este inclus in pretul sejurului).

Dupa imbarcare vom lua pranzul si vom pleca cu hotelul plutitor spre Crisan. In dreptul canalului Mila 36 ne imbarcam pe vaporas si plecam pe traseul – Canal Mila 36, Sireasa, Sontea, Lac Nebunu, Lac Baclanesti, Canal 22, Gorgova. Excursia va dura aproximativ 5 ore. La Gorgova ne intalnim din nou cu hotelul plutitor cu care vom continua sa navigam pe bratul Sulina pana la canalul Madgearu, unde vom inopta.

Cina o vom lua la bordul navei, dupa apusul soarelui.

Ziua 2 – De dimineata, dupa mic dejun (ora 8:30), pornim cu vaporasul catre renumitul sat Letea unde vom ajunge dupa aproximativ doua ore de explorare a canalului Madgearu cu insulele plutitoare numite “plauri” si zeci de hectare de apa acoperite cu nuferi. Dupa vizitarea satului ne vom deplasa cu caruta catre padurea Letea. Aici vizitam dunele de nisip si vegetatia luxurianta care au adus faima acestui loc pe plan mondial. La pranz ne vom intoarce pe hotelul plutitor.

Dupa amiaza ne imbarcam din nou pe vaporas pentru a explora zona renumitelor lacuri – Bogdaproste, La Amiaza, Cazanel si Trei Iezere iar spre seara ne vom intalni cu hotelul plutitor in apropierea satului Mila 23 pe canalul Lopatna. Ne asteapta o cina buna la bordul hotelului plutitor

Ziua 3 – De dimineata, dupa mic dejun (ora 8:30), lacem din nou in excursie cu vaporasul, mergem sa vedem lacurile din zona satului Mila23, Ligheanca, Baclanesti, Furtuna. Zone cu multe pasari si peisaje de vis. La pranz ne intoarcem pe hotelul plutitor, langa lacul Baclanesti si pornim mai departe (la bordul hotelului) catre canalul 36 unde vom inopta. Aceasta dupamiaza este perfecta pentru relaxare pe terasa superioara a hotelului, de und eputeti admira peisajul spectaculos, in timpul marsului.

Ziua 4 – Dis de dimineata, la 5:00 – 6:00 (in functie de ora la care rasare soarele) vom face o excursie la rasaritul soarelui, pentru a ne bucura pentru ultima data (in acest sejur) de frumusetile naturii. Mergem pe lacul La Cotete si iesim pe canalul Trofilca, zone foarte frumoase, pline de viata si foarte interesante, mai ales daca sunt prezentate de un ghid bine documentat.

Dupa acest scurt tur, ne reintoarcem pe hotelul plutitor pentru mic dejun in mars spre Tulcea. Debarcarea va fi in jurul orei 10:00.

vaporas croaziera delta

Cazarea in Delta Dunarii, pe hotel plutitor

Cazarea participantilor la acest program turistic se face pe un hotel plutitor calsificat la 4*, in cabine duble cu cate 2 paturi (twin).

Fiecare cabina are baie proprie (bine dotata si echipata), este doatat cu aer conditionat si incalzire centrala. Toate ferestrele sunt dotate cu plase contra tantarilor.

Salonul larg are ferestre mari pe ambele parti oferind o priveliste deosebita tot timpul pe parcursul croazierei. In salon exista si un TV (hotelul are antena de satelit).

La nivelul salonului aveti la dispozitie o terasa acoperita unde puteti sta la umbra pe toata durata croaziere iar la nivelul superior aveti la dispozitie o terasa deschisa unde puteti face plaja sau puteti admira piesaje splendide in croaziera.

ATENTIE! Cabina NU este o camera, este o cabina de nava, adica o incapere destinata dormitului dar cu o suprafata mai mica decat a unei camere de hotel. Standardele pe nave sunt cu totul diferite decat cele ale camerelor de hotel.

Excursiile in Delta Dunarii

Detalii despre excursiile incluse in aceasta croaziera in Delta Dunarii

Viteza de deplasare Viteza noastra de deplasare este mica, suntem specializati in excursii lente, destinate vizitarii Deltei Dunarii si nu in transporturi in viteza din care nu aveti ce sa vedeti. Barcile noastre merg cu o viteza medie de aprox 7 km/h si vom opri in toate punctele de interes pentru savurarea peisajelor mirifice, pentru cateva fotografii cu fauna si flora Deltei, sa aveti ce arata celor de acasa. In nici un caz nu vom transforma excursia in sport nautic sau curse de barci. Punem foarte mult accent pe vizitarea naturii fara sa o distrugem, sa lasam cat mai putine urme la trecerea noatra prin acele locuri.

Ce vedem Tot timpul vom cauta sa va invatam cate ceva despre locurile prin care mergem, despre pasarile si flora Deltei, tot timpul vom cauta aglomerari de pasari si locuri cu flora specifica anotimpului in care facem excursia. Fiecare anotimp are frumusetile sale, fiecare zona a Deltei are un specific aparte pe care va vom ajuta sa-l intelegeti, sa vedeti ce anume face Delta atat de speciala in lumea Naturii.

Primavara in Delta Dunarii    |     Vara in Delta Dunarii   |   Toamna in Delta Dunarii  

Vaporasul cu care veti merge in excursia in Delta Dunarii este foarte stabil, construit pentru turism, cu punte larga pe care aveti scaune confortabile, cu prelata de soare sub care va puteti adaposti in zilele foarte insorite.

Un alt punct de confort este toaleta aflata in pupa vaporasului.

Program de grup Grup - fiind o oferta de grup inseamna ca tot grupul merge cu aceasi barca, la aceleasi ore (orele din program). Va rugam sa fiti la imbarcare la orele stabilite, atat pentru imbarcare cat si pentru excursii. Neprezentarea dvs la imbarcare, la ora stabilita inseamna pierederea zilei/etapei de excursie sau a plecarii. In acest caz nu se ramburseaza costul excursiei si nici nu avem obligatia de a pune la dispozitia intarziatilor o alta barca. Va putem oferi o alta barca, in functie de disponibilitatea din ziua respectiva dar o veti achita separat de costul pachetului turistic.

Echipament personal

 • Pantaloni lungi si bluze cu maneca lunga
 • Palarie de soare (nu sapca)
 • Ochelari de soare Jacheta
 • Pelerina de ploaie

 Preturile includ comision si TVA