SUNATI ACUM0244-595.629


Delta Dunarii

Prezentare statiune Detalii statiune

Un paradis natural se intinde la varsarea Dunarii in Marea Neagra, acolo unde fluviul isi incheie lunga calatorie de 2 860 km (1 788 de mile) de la izvorul sau din Muntii Padurea Neagra din Germania. Secole de-a randul, suprafata Deltei s-a extins datorita malului adus de fluviu, formandu-se astfel o retea de canale, de lacuri, de insule acoperite cu stuf, de paduri tropicale, de pasuni si de dune de nisip care acum acopera o suprafata de aproape 5 640 km2 (2 200 de mile patrate).

Acest incredibil taram al apelor adaposteste peste trei sute de specii de pasari si nenumarate specii de pesti, de la sturioni la crapi si bibani, in timp ce varietatea de 1 150 de specii de plante cuprinde de la liane impletite pe trunchiurile copacilor in padurile de stejar pana la nuferi. Nu e, deci, de mirare ca UNESCO a desemnat Delta Dunarii ca fiind o "Rezervatie a Biosferei".

Ordonare dupa:
Pagina: 1  2 

Sejur in Delta Dunarii 4z/3n - Mila23 - Lacuri + Letea - program demipensiune 2021

Delta Dunarii, Romania

Aveți incluse: 3 nopți de cazare într-una dintre cele mai bune locații de 3* din satul Mila23; demipensiune (mic dejun-urile și cinele incluse); transferurile pe apă, 2 zile de excursii, cu bărci destinate turismului și cei mai buni ghizi din Delta Dunării. Excursie pe LACURI și CANALE sălbatice, 2 excursii, dimineața și seara. Excursie la Letea, cu vizitarea PĂDURII LETEA (ghidul va merge cu voi inclusiv în pădure). Programul se desfășoară în cele 2 pensiuni aflate exclusiv în rețeaua noastră:

 


Oferta de la: Union Travel

Croaziera in Delta Dunarii cu hotel plutitor, 4z/3n, program complet 2021

Delta Dunarii, Romania

Pentru o experienta inedita, alaturati-va unei croaziere in Delta Dunarii, de 4 zile/3 nopti. De pe terasele hotelului plutitor, imaginile fascinante va poarta direct in mijlocul naturii, unde lacurile si canalele spun de fiecare data o alta poveste. 

Un program dedicat celor ce vor sa experimenteze viata pe nava, sa doarma leganati de valuri si sa exploreze lumea tainica a Deltei Dunarii, pe un vaporas lent.

Aveti incluse:

  • 3 nopti de cazare pe hotelul plutitor (3*** stele), in cabine duble, cu baie proprie
  • Croaziera pe ruta Tulcea – Crisan – Canal Madgearu – Mila23 – Sontea – Tulcea
  • Toate mesele de pe durata programului
  • 5 excursii cu vaporasul, alaturi de un ghid foarte bun

 


Oferta de la: Union Travel

Sejur in Delta Dunarii 4z/3n - Mila23 - Sulina + Sf Gheorghe - prog demipens 2021

Delta Dunarii, Romania

Aveti 3 nopti de cazare intr-una dintre cele mai bune locatii de cazare de 3* din Mila 23, demipensiune (mic dejun si cina incluse), 2 zile pline de excursii (o zi la Sulina si o zi la Sfantu Gheorghe) cu barci speciale de turism si cei mai buni ghizi din Delta Dunarii, transferurile de la Tulcea la Mila 23 si retur incluse. 


Oferta de la: Union Travel

Sejur in Delta Dunarii 4z/3n la HOLBINA, cu excursie Gura Portitei, DEMIPENS 2021

Delta Dunarii, Romania

Partea sudică a deltei, un alt colț rupt din rai, ne dezvăluie atât un complex turistic rafinat, amenajat în deplină armonie cu natura cât și unul dintre cele mai exotice locuri de pe litoralul românesc, Gura Portiței.

 

 


Oferta de la: Union Travel

Sejur in Delta Dunarii 5z/4n la Mila23, Lacuri, Letea si Sulina, demipens 2021

Delta Dunarii, Romania

Un sejur de 5 zile / 4 nopti in care, alaturi de echipa noastra de ghizi, veti descoperi atat mirajul Deltei Dunarii cat si farmecul Marii Negre.
Aveti incluse: 4 nopti de cazare intr-una dintre cele mai bune locatii de 3*, din Mila 23, demipensiune (mic dejun-urile si cinele incluse), transferurile pe apa, 3 zile pline de excursii cu barci de turism si cei mai buni ghizi din Delta Dunarii. Programul se desfasoara in cele 3 pensiuni aflate exclusiv in reteaua noastra:

Oferta de la: Union Travel

Sejur in Delta Dunarii 7z/6n Mila 23 - Lacuri - Letea - Sulina - Sf Gheorghe - 2021

Delta Dunarii, Romania

 

Haideti sa descoperim acest vast muzeu natural numit Delta Dunarii, intr-un program complex de 7 zile / 6 nopti. Ghizii nostri va vor arata cu entuziasm, in fiecare zi, o alta fata a Deltei.

 

 


Oferta de la: Union Travel

HOTEL MON JARDIN

Delta Dunarii, Romania

Pentru o vacanta de neuitat, cea mai potrivita alegere este cazarea in Delta Dunarii intr-o oaza de lux, liniste si confort asigurata de hotelul nostru, una dintre cele mai luxoase unitati de cazare din Delta Dunarii, cu facilitati si servicii de 4 stele. Linia generala de rafinament si bun gust o veti regasi in conditiile de cazare.


Pret incepand cu 112.00RON pret/zi/persoana in perioada 16.10.2012-22.12.2012 in camera DBL / minim 3 nopti

Oferta de la: Union Travel

COMPLEX GREEN VILLAGE

Delta Dunarii, Romania

Localizat in Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, Complexul 4* Green Village inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei.


Oferta de la: Union Travel

HOTEL EGRETA

Delta Dunarii, Romania

Situare: in imediata apropiere a satului Dunavatu de Jos, ultima localitate pe drum asfaltat la sud de Tulcea.

Dotari generale: camere cu pat dublu si camere cu 3 paturi; restaurant si bar de zi; piscina in aer liber; sauna; sala de fitness; biliard; magazin cu vanzare echipament de pescuit; parcare privata; sala de conferinte cu 50 de locuri dotata cu echipament audio-video modern.


Oferta de la: Union Travel

HOTEL WELS

Delta Dunarii, Romania

Amplasat pe o colina pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, cu iesire generoasa la Dunare, pajiste si miniplaja pana la buza apei, va ofera servicii de calitate si confort prin camere de cazare spatioase, sala de conferinta ( 35 locuri ) / agrement cu masa de biliard, tenis de masa, spalatorie / calcatorie proprie, restaurant cu bar, semineu si terasa in aer liber cu vedere la Dunare. Puteti accesa hotelul direct cu automobilul de pe soseaua Tulcea – Mahmudia, cat si de pe apa.


Oferta de la: Union Travel