SUNATI ACUM0244-595.629


Olimp

Prezentare statiune Detalii statiune

Profil: odihna

Relief: litoral

Clima: temperat-continentala cu influente maritime

Altitudine: 5-20 m

Temperatura vara: 25° C

Temperatura iarna: 5° C

Distanta fata de principalele orase: Mangalia 6 km, Bucuresti 259 km, Cluj Napoca 693 km, Timisoara 774 km, Sibiu 516 km, Baia Mare 762 km, Oradea 816 km.

Factori de cura: baza de tratament în statiunea Neptun, Hotel Doina (electroterapie, hidroterapie, tratamente cu namol, sali de gimnastica, sauna, tratament cu Gerovital si Aslavital).

Cel mai apropiat aeroport: Mihail Kogalniceanu 49 km.

Alti factori de atractie turistica in zona: Cetatea Callatis, Cetatea Histria, Cetatea Tomis, Delfinariul din Constanta, Muzeul de Arta, Farul Genovez.

 

Ordonare dupa:
Pagina: 1 

HOTEL MAJESTIC

Olimp, Romania

Localizare: in mijlocul statiunii Olimp, la 150 m de plaja.

Dotari generale: 13 etaje, 206 camere duble, 13 apartamente, restaurante, baruri, salon frizerie si coafura, cosmetica, parcare, piscina, lift, aer conditionat, seif, masaj, sala aerobic, fitness si sauna.


Oferta de la: Union Travel

PHOENICIA BLUE VIEW (Amfiteatru - Panoramic - Belvedere)

Olimp, Romania

Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Olimp 4 stele, si-a redeschis portile in vara 2020, sub administrarea grupului Phoenicia, sub o noua infatisare si denumire – Phoenicia Blue View Resort. 
Amfiteatru Panoramic Belvedere isi intampina acum oaspetii cu amenajari complet noi, cu interioare elegante si dotari specifice unui complex de 4 stele – piscine, restaurant, terase, baruri, locuri de joaca, plaja privata etc. 
In vara 2020 s-au dat in folosinta corpurile Panoramic si Belvedere, urmand ca Amfiteatru sa se alature celor doua, in vara 2021. 
Amfiteatru Panoramic Belvedere - Phoenicia Blue View Resort Olimp se desfasoara pe o suprafata de 47000 mp si are un total de 1500 locuri de cazare. Oaspetii complexului beneficiaza de plaja privata din fata complexului, strajuita de doua diguri care formeaza un golf cu apa linistita, 4 piscine (2 pentru adulti si 2 pentru copii), 2 restaurante, 2 baruri, spatiu verde si gradini amenajate, si o cafenea. 
Pentru copii este amenajata o piscina cu tobogan si mai multe spatii si locuri de joaca. Ca si activitati, cei mici sunt invitati la spectacole, ateliere de creatie si alte activitati distractive.
Hotel Belvedere are 219 de camere si apartamente, cu un total 455 de locuri de cazare. Hotel Panoramic pune la dispozitia oaspetilor sai 214 camere, insumand un total de 439 de locuri de cazare. Hotel Amfiteatru are un numar de 336 camere si apartamente. Camerele au vedere spre mare sau spre piscina.

 

 


Oferta de la: Union Travel