HOTEL CINDREL

Paltinis, Romania

Oferta de la: Union Travel

Situare: hotelul se afla in statiunea Paltinis, la o distanta de 33 km de orasul Sibiu de care este legata printr-o sosea modernizata.

 

Dotari generale: 80 de locuri dispuse in 35 de camere duble, 2 triple si 2 apartamente; un restaurant cu specific national, bar, room-service, acces internet; sala de conferinte - 70 de locuri.

 

Dotari camere: TV color, telefon, DVD player, minibar, seif, Internet, uscator de par.

 

Servicii de masa: in cadrul restaurantului prorpiu. Valoarea mesei cuprinsa in oferta este: BV1 = 50 Lei/zi/pers>BV2 = 100 Lei/zi/pers.

 

Facilitati copii: copiii pana la 10 ani beneficiaza de cazare gratuita. Copiii cu varsta mai mare de 10 ani achita pat suplimentar si mic dejun.

 

Alte activitati: terenurile de fotbal, tenis, volei si handbal, mesele de biliard si de tenis ofera turistilor o gama variata de divertisment. Sporturile de iarna felurite - iarna, Paltinisul fiind gazda mai multor concursuri de schi, precum Cupa Knauf, Cupa Consulatului German, Cupa Soimii, sau "Serbarile Zapeziii" -, drumetiile pe trasee turistice in Masivul Cindrel, ce includ si Rezervatia Iezerele Cindrelului, cu faimoasele lacuri glaciare, ori vizitele la schit sau Casa Memoriala Constantin Noica sunt, insa, numai cateva din generoasele tentatii ale Paltinisului.

www.hotelcindrel.ro


Tip pachet Pret
sejur/persoana
Pret special Perioada Durata Plecare din

Preturile includ comision si TVA