HOTEL COROANA MOLDOVEI

Slanic Moldova, Romania

Oferta de la: Union Travel

Hotelul Coroana Moldovei este situat in centrul statiunii Slanic Moldova, foarte aproape de izvoare. Este un hotel "boutique" cu 17 camere, fiecare camera este personalizata si are stilul, luxul si rafinamentul aristocratiei de altadata.

Decorarea hotelului a fost facuta de arhitecti si designeri specialisti in restaurarea si decorarea castelelor, astfel incat, trecandu-i pragul te intorci in timp si simti parfumul epocii de altadata .

Cladirea initiala este o cladire de epoca, inscrisa in patrimoniul national al Romaniei, construita in anul 1937,  iar in anul 2012 a fost exinsa cu 24 de camere, pastrand acelasi stil arhitectural, in prezent hotelul avand 40 de camere.

Masa se serveste a la carte in restaurantul sau pe terasa hotelului. Micul dejun bufet suedez iar dejunul si cina sunt in sistem fisa cont. Valoarea mesei cuprinsa in oferta este: BV1 = 40 Lei/zi/pers BV2 = 80 Lei/zi/pers. Aceste variante sunt orientative si nu reprezinta pensiune completa, putandu-se opta si pentru valori mai mari alocate meselor.

Turistii pot efectua tratament la Sanatoriul Balnear Slanic Moldova, hotelul neavand baza proprie. Sanatoriul ofera servicii de recuperare medicala pe profil respirator, digestiv, renal, reumatismal, circulator.

 Documente necesare pentru a beneficia de proceduri  :

  • bilet de trimitere de la medicul de familie cu mentiunea “catre SANATORIUL BALNEAR SLANIC MOLDOVA” , in dublu exemplar ; O PROCEDURA  COSTA INTRE 10 SI 50 LEI, ADAUGANDU-SE O FISA CONT SEPARATA CU VALOAREA SOLICITATA PENTRU TRATAMENT.

Tariful pentru apartament este calculat pentru 4 persoane, cu mic dejun inclus, in oferta fiind afisata valoarea unui loc din 4. In cazul in care apartamentul este ocupat de mai putin de 4 persoane, acestea vor achita tariful integral.


Tip pachet Pret
sejur/persoana
Pret special Perioada Durata Plecare din

Preturile includ comision si TVA