HOTEL VICTORIA

Mamaia, Romania

Oferta de la: Union Travel

  Localizare: In partea centrala a statiunii, la circa 50 m de plaja si 150 m de malul lacului Siutghiol.

Dotari generale: Hotel Victoria beneficiază de 337 de spații de cazare, astfel: 203 camere duble standard, 65 camere duble superior, 45 camere family si 15 camere economy și 9 apartamente, dispuse pe 9 nivele.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu: LCD, telefon, minibar, mochetă, baie cu duș, uscator de păr, aer condiționat; toate camerele au balcon, mai puțin cele de la parter și etajul 1, în schimb, aici camerele sunt mai spațioase

 MASA: Restaurant Victoria cu o capacitate de  600 locuri în interior.

·   Terasa cu 100 locuri în vecinatatea  grădinii de vară .Aici se pot servi doar bauturi sau meniu a la carte.

Mesele sub forma de bufet - bucatarie romanească și internatională diversificată , cine tematice.

Bauturile alcoolice/ non-alcoolice incluse în pachetele cu demipensiune și allinclusive se servesc la barul restaurantului numai în timpul meselor. Hotelul își rezervă dreptul de decizie asupra sortimentelor de băuturi oferite care vor fi în regim self-service și constă  în: vin produs autohton alb/rosu – draft; bere – draft; bauturi racoritoare acidulate si neacidulate draft ; cafea, ceai, apa plată și carbogazoasă.

Pentru pachetele All inclusive, băuturile enumerate mai sus pot fi servite  la barul de pe terasa hotelului în intervalul orar 09,30 – 23,00.

  Masa se poate servi între orele:

Mic dejun:  7.30 – 09.30 /  Pranz: 12.30 -14.30 /  Cina:  19.30 - 21.30 / Snack:       17:30 – 18:30
La barul de pe plaja bauturile draft se pot servi in intervalul 09:30-19:00!

În lunile Mai, Iunie și Septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, în funcție de numărul de turiști din hotel.

În lunile Iulie si August se vor comercializa pachete numai  cu ALL INCLUSIVE , pachetele doar cu mic dejun sau demipensiune  nefiind acceptate în acest interval!!

Turiștii care achiziționează pachete cu demipensiune sau all inclusive vor purta obligatoriu brațara specifică fiecărui pachet. Numai pe baza acestor brațări se va face accesul la bufet, restaurant,bar, plajă. În cazul pierderii brațării, turistul va achita contravaloarea  pentru înlocuire. Demipensiunea consta în mic dejun și prânz sau cină și băuturi tip all inclusive. Pentru tipul mesei principale se optează în momentul check in-ului la recepție, orice modificare ulterioară nemaifiind posibilă.

PRODUSELE OFERITE ÎN SISTEMUL ALL INCLUSIVE VOR FI CONSUMATE DOAR ÎN INCINTA RESORT-ILUI, PE PARCURSUL SEJURULUI, IAR PRODUSELE OFERITE LA MASA SE VOR CONSUMA DOAR ÎN RESTAURANT.

Locațiile din jurul Resort-ului Victoria sunt private iar depașirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limită sunt independente de administrația hotelului.

Pachetele All Inclusive includ:

- Cazare cu  masa – in regim  bufet ( mic dejun, prânz, cină)
- Băuturile alcoolice incluse: bere draft, vin draft –alb/roze.
- Băuturi non-alcoolice: sucuri acidulate draft – gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai și apă de masă /carbogazoasă.
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantulu în timpul programului de masa (mic dejun 07.30 – 09.30/dejun 12.30 – 14.30/cină 19.30 – 21.30) si ulterior la barul de pe terasă ( între orele 09.30 – 23.00). 
- Snack-uri intre orele 17.30 – 18.30 – acestea se vor servi in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, snack-uri, produse de patiserie la snack bar-ul situat în zona restaurantului sau a terasei.
- Acces gratuit la  locul de joaca.
- Acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja
- Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua șezlonguri și umbrelă pentru fiecare cameră;
- Acces gratuit internet wi-fi in complex (receptie, restaurante, bar) și pe plaja acestuia .
- Masa se va servi sub formă de bufet cu o sortimentație bogată, deserturi, fructe și înghețată. În lunile Mai și Septembrie (în funcție de numărul de turiști) masa se va servi à la carte 

Pachetele cu Demipensiune includ: 
- Cazare cu masa – în regim  bufet ( mic dejun  și  prânz /cină - se va opta pentru varianta mesei principale la check-in);
- Băuturile alcoolice incluse numai  în timpul meselor:, bere draft, vin draft –alb/roze.
- Băuturi non-alcoolice incluse numai în timpul meselor: sucuri acidulate draft – gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai și apă de masă/carbogazoasă.
Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantulu doari în timpul programului de masa (mic dejun 07.30 – 09.30/dejun 12.30 – 14.30 sau cina 19.300 – 21.30) si la barul de pe terasa in timpul mesei pentru care s-a optat la check-in.

Atentie!!! Dupa terminarea programului de masa (21.30) pentru acest tip de pachet nu se mai servesc bauturi.

- Acces gratuit la  locul de joacă / Acces  gratuit la terenurile de sport de pe plajă / Acces  gratuit pe plaja complexului / Acces gratuit internet wi-fi în complex (recepție, restaurante, bar) și pe plaja acestuia

În lunile Mai și Septembrie (în functie de numarul de turisti) masa se va servi à la carte. 

Pachetele Cazare cu Mic dejun includ: 
- Cazare cu mic dejun – in regim bufet;
- Băuturi non-alcoolice incluse doar  în timpul micului dejun: sucuri acidulate draft- gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai și apă de masă/carbogazoasă.

- Acces gratuit la locul de joaca / Acces gratuit internet wi-fi in complex (receptie, restaurante,bar) si pe plaja acestuia / Acces gratuit la terenurile de sport: Tenis, fotbal, volei / Acces gratuit pe plaja complexului.

FACILITĂȚI COPII: 

2 adulți + 1 copil (sub 10 ani) Copilul beneficiază de gratuitate la cazare și masă fără pat suplimentar, dacă solicită pat, va achita 50% din pachetul achiziționat de adult;

2 adulți + 1 copil (între 10 si 16 ani) Copilul va achita 70% din pachetul achiziționat de adult și beneficiază de pat suplimentar;

2 adulți + 2 copii( unul sub 10 ani, unul între 10 și 16 ani) Primul copil beneficiază de gratuitate la cazare și masă , iar al doliea va achita 70% din pachetul achiziționat de un adult, cu pat suplimentar;

2 adulți + 2 copii (sub 10 ani) Primul copil beneficiază de gratuitate la cazare și masă , iar al doilea va achita 50% din pachetul achiziționat de un adult, cu pat suplimentar;

2 adulți +2 copii (între 10 si 16 ani); Primul copil va achita 70% din pachetul achiziționat de adult, cu pat suplimentar, iar al doilea va achita 70% din valoarea mesei, fără pat suplimentar;

Persoanele peste 16 ani vor achita valoarea integrala a pachetului achiziționat de adult și beneficiază de pat suplimentar.

DESCRIERE ȘI REGULI

·         În incinta hotelului exista un lounge/ Pe plaja hotelului sunt amplasate terenuri de joc pentru adulți și copii.  În perimetrul hotelului și pe plaja privată a acestuia există locuri de joacă pentru copii.

·         Pe plaja și pe terasa hotelului se desfașoară activități zilnice de animație, pentru adulți și copii (echipa de animație a hotelului ).

·         Toti turistii vor  avea locuri rezervate pe plaja, în funcție de numărul camerei.Acestea vor fi repartizate de la recepție.

·         Primele rânduri de pe plajă vor fi rezervate pentru camerele superior( et 9- 8  inclusiv).

·         Pentru clienții ajunși în avans la cazare, oferim cameră de bagaje și vestiar pe plajă.Totodata acestora li se va oferi câte un coktail alcoolic/nonalcoolic de întampinare.

·         Ținuta de plajă , este strict interzisă în incinta hotelului și restaurantului.

·          În racitoarele de tip minibar din camere este interzisa depozitarea de  alimente. Ele sunt incarcate cu bauturi racoritoare pentru consum – contra cost

·         Turiștii sunt direct răspunzători pentru obiectele din inventarul camerei ( ex: perdele, draperii, mobilier, pahare,etc)

·         Accesul în restaurant se va face în serii, pentru a evita aglomerația. Locurile la masă vor fi repartizate în funcție de numărul camerei. Pe parcursul întregului sejur, turiștii vor  avea acelasi loc .

·         Terasa va fi folosită pentru servirea meselor “a la carte”,coffee break-uri și snack-uri 

ACTUALIZARI CONDITII SEZON 2024:


*** CONTINUAM CONCEPTUL DE ALL INCLUSIVE alaturi de Maestrul in Arta Culinara PETRISOR TANASE si in sezonul 2024!

 

    Raman valabile si conditiile de acces la facilitatile de pe plaja /beach bar , astfel: turistii care vor achizitiona pachete doar cu mic dejun sau demipensiune vor avea si acces la bauturile de la barul de pe plaja, pe tot parcursul zilei. Bauturile incluse vor fi: cafea,suc/draft/natural si carbogazos, bere/draft, apa carbogazoasa/plata/draft.

PLAJA SE VA AMENAJA INCEPAND CU 01.06.2024.(SEZLONG+BEACH BAR)

 

Barul de pe terasa( all inclusive ) va fi deschis in intervalul ora 10:00-22:00. Acolo se vor putea servi bauturile alcoolice si non-alocoolice: cafea, suc/draft/natural si carbogazos, bere/draft, apa carbogazoasa/plata/draft, vin alb/rosu draft, whiskey, congnac, vodka.

 

Intre mese, respectiv in intervalul orar 15:30-17:00 ,turistii vor putea servi pe plaja si snack-uri( minipizza sau sandwichuri sau produse de patiserie)

Indiferent de pachetul achizitionat de turisti (cazare cu mic dejun, demipensiune sau all inclusive),  vor avea asigurate sezlongurile (2 la camerele duble standard /economy/superioare ,respectiv  3 la camerele family si apartamente) pe plaja noastra!

IMPORTANT: Camerele superioare si apartamentele beneficiaza de sezlonguri in primele randuri de langa apa.

                        Cazarea pe litoral incepe la ora 18:00 si se termina la ora 12:00.

                     

   Accesul la PISCINA este GRATUIT doar pentru  turistii care achizioneaza pachete cu ALL INCLUSIVE , printr-o rezervare facuta in prealabil la receptia hotelului, IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE!

 

   Pentru perioada     14.07 - 20.08 se pot valorifica pachete DOAR cu all inclusive - sejururi de minim 4 nopti.

 

   Pentru perioadele 22.06 - 13.07 si 21.08 - 08.09 se pot valorifica toate tipurile de  pachete - sejururi de minim 3 nopti.

 

   Pentru perioadele 26.04 - 21.06 si 09.09 - 15.09 se pot valorifica  toate tipurile de  pachete  - sejururi de minim 2 nopti.Tip camera: DBL FAMILY serii 7 nopti
PERIOADA NPT. CAZARE + DP CAZARE + DP + SUPLIMENT A.I.
01.06-08.06 7 2854.00RON 3443.00RON
08.06-15.06 7 2854.00RON 3443.00RON
15.06-22.06 7 3214.00RON 3803.00RON
22.06-29.06 7 3274.00RON 3863.00RON
29.06-06.07 7 3924.00RON
06.07-13.07 7 3948.00RON
13.07-20.07 7 4323.00RON
20.07-27.07 7 4385.00RON
27.07-03.08 7 4501.00RON
03.08-10.08 7 4462.00RON
10.08-17.08 7 4385.00RON
17.08-24.08 7 4162.00RON
24.08-31.08 7 3863.00RON
31.08-07.09 7 3236.00RON
07.09-14.09 7 2373.00RON 2962.00RON
Tip camera: DBL STANDARD serii 6 nopti
PERIOADA NPT. CAZARE + DP CAZARE + DP + SUPLIMENT A.I.
01.06-07.06 6 1963.00RON 2468.00RON
07.06-13.06 6 1963.00RON 2468.00RON
13.06-19.06 6 2100.00RON 2605.00RON
19.06-25.06 6 2237.00RON 2742.00RON
25.06-01.07 6 2237.00RON 2742.00RON
01.07-07.07 6 2778.00RON
07.07-13.07 6 2778.00RON
13.07-19.07 6 3006.00RON
19.07-25.07 6 3052.00RON
25.07-31.07 6 3099.00RON
31.07-06.08 6 3146.00RON
06.08-12.08 6 3068.00RON
12.08-18.08 6 3052.00RON
18.08-24.08 6 2897.00RON
24.08-30.08 6 2742.00RON
30.08-05.09 6 2424.00RON
05.09-11.09 6 1761.00RON 2266.00RON
11.09-17.09 6 1508.00RON 2013.00RON
Tip camera: DBL STANDARD serii 7 nopti
PERIOADA NPT. CAZARE + DP CAZARE + DP + SUPLIMENT A.I.
01.06-08.06 7 2290.00RON 2879.00RON
08.06-15.06 7 2290.00RON 2879.00RON
15.06-22.06 7 2564.00RON 3153.00RON
22.06-29.06 7 2609.00RON 3199.00RON
29.06-06.07 7 3229.00RON
06.07-13.07 7 3241.00RON
13.07-20.07 7 3515.00RON
20.07-27.07 7 3561.00RON
27.07-03.08 7 3654.00RON
03.08-10.08 7 3623.00RON
10.08-17.08 7 3561.00RON
17.08-24.08 7 3405.00RON
24.08-31.08 7 3199.00RON
31.08-07.09 7 2723.00RON
07.09-14.09 7 1928.00RON 2517.00RON
Tip camera: DBL SUPERIOR serii 7 nopti
PERIOADA NPT. CAZARE + DP CAZARE + DP + SUPLIMENT A.I.
01.06-08.06 7 2500.00RON 3089.00RON
08.06-15.06 7 2500.00RON 3089.00RON
15.06-22.06 7 2796.00RON 3385.00RON
22.06-29.06 7 2845.00RON 3434.00RON
29.06-06.07 7 3476.00RON
06.07-13.07 7 3493.00RON
13.07-20.07 7 3825.00RON
20.07-27.07 7 3880.00RON
27.07-03.08 7 3981.00RON
03.08-10.08 7 3948.00RON
10.08-17.08 7 3880.00RON
17.08-24.08 7 3689.00RON
24.08-31.08 7 3434.00RON
31.08-07.09 7 2900.00RON
07.09-14.09 7 2078.00RON 2667.00RON
Preturile includ comision si TVA