CHEIA

Cheia, Romania

Oferta de la: Union Travel

Hotel Cheia este inconjurat de un peisaj unic al Muntilor Zaganu, Pasul Bratocea si Muntii Ciucas asezati in fundal ca un castel medieval. Situat la altitudinea de 970 m, ideala unei clime cu veri racoroase si ierni de basm, beneficiaza de o multitudine de posibilitati de agrement in aer liber: culegerea de plante medicinale si fructe de padure, excursii de-a lungul raului la izvoare unde se organizeaza mese campenesti; plimbari cu sania trasa de cai;paintball, tir cu arcul, tiroliana, rappel, petreceri festive cu foc de tabara, lectii de echitatie, Inchirieri de atv, discoteca, karaoke, etc.

Are o capacitate de 124 de locuri in camera single, duble si apartamente. Hotelul dispune de un restaurant cu capacitatea de 130 de locuri, terasa cu gratar in aer liber, bar, sala de jocuri si mai multe sali de conferinta cu diferite capacitati. Toate camerele au balcon, cablu TV si telefon. Spatiul generos din jurul hotelului este propice pentru desfasurarea activitatilor de team-building, recreative sau meselor in aer liber.

Tarifele nu includ taxa de statiune (3% din pretul camerei) care se va achita numerar la receptie.

Baremurile pentru masa sunt urmatoarele:

-          mic dejun:18  lei/persoana, masa principala: 38 lei/persoana

Sala de conferinta: GRATUIT

SALA DE SPORT MULTIFUNCTIONALA CHEIA: suprafata de joc: 1500mp, incalzire centrala, 100 de locuri in tribune, cabine de dus, vestiare. Se pot practica: fotbal in sala, baschet, tenis, volei, handbal.

La cerere: paintball, tir cu arcul, tiroliana, rappel, petreceri festive cu foc de tabara, discoteca, karaoke.

Facilitati:

 

  1. 50% gratuitate la cazare din tariful de cazare a unui adult pentru copii de pana la 12 ani care stau in aceeasi camera cu parintii si solicita pat suplimentar. 

Tip pachet Pret
sejur/persoana
Pret special Perioada Durata Plecare din

Preturile includ comision si TVA