Complex Melodia

Venus, Romania

Cod oferta: 7782

Oferta de la: Union Travel

Situat la granita cu statiunea Cap Aurora, este foarte aproape de o plaja larga si un golf cu intrare lina in apa, la doar 150 m distanta, si este inconjurat de 13.000 mp de vegetatie. Conceput ca o adevarata oaza de relaxare, Hotel Melodia este mai mult decat un hotel de 4 stele.

Cele 109 camere si apartamente pun la dispozitia oaspetilor nostri confort, functionalitate si eleganta. Restaurantul Melodia, cu peste 200 de locuri, este taramul in care rasfatul culinar intalneste starea de bine, iar barul Sea Horse racoreste insoritele zile petrecute la piscina.

  • Tarifele includ TVA si acces la parcarea hotelului, monitorizata video, (in limita disponibilitatii, capacitate 80 locuri), acces plaja privata (sezlonguri, umbrele - in limita disponibilitatii), acces piscine adulti si copii (sezlonguri, prosoape, umbrele - in limita disponibilitatii), locuri de joaca copii; club pentru copii copii; sauna, fitness, camera relaxare; internet wireless; servicii secretariat (primire/expediere corespondenta).
  Facilitati acordate copiilor:

Varsta copil

CAZARE

 

TIP de MASA

0 - 1,99 ani

Gratuit fara pat suplimentar

Gratuit

2 - 11,99 ani

Gratuit fara pat suplimentar

17.5 lei / mic dejun

25 lei / pranz (optional)

25 lei / cina (optional)

 12 - 17,99 ani

Achita obligatoriu pat suplimentar

35 lei / mic dejun

50 lei / pranz (optional)

50 lei / cina (optional)

 

 

 

  • Mentiunile de mai sus fac referire la cazarea a 2 adulti insotiti de 1 copil.
  • Pentru copii pachetele de demipensiune si pensiune completa sunt optionale.
  • In cazul celui de-al doilea copil cazat intr-o camera cu 2 adulti, acesta are obligativitate la pat suplimentar (50% din valoarea unui loc în camera) si achita tipul de masa in baza categoriei de varsta conform mentiunilor din tabelul de facilitati.
  • In cazul in care intr-o camera dubla cu doi adulti se cazeaza 2 copii cu varstele peste 12 ani, se achita 80% din valoarea unui loc de cazare adult, mesele achitandu-se integral pentru fiecare copil.
  • In camere se pot caza maxim 2 adulti cu 2 copii, indiferent de varsta acestora.
  • Structura camerelor permite adaugarea a maxim un pat suplimentar sau un patut pentru copil (0-1,99ani).

 


Tip pachet Pret
sejur/persoana
Pret special Perioada Durata Plecare din

Preturile includ comision si TVA