Maridor

Bran - Moeciu, Romania

Cod oferta: 3774

Oferta de la: Union Travel

Descriere si localizare:  Hotelul Maridor este situat la poalele Branului la intrarea in Bran dinspre Brasov in localitatea Tohanu Nou.

Facilitati camere: Cele trei corpuri dispun de urmatoarea capacitate de cazare :
Apartamente: 14 locuri in 7 apartamente (pozitionate in fiecare din cele 3 corpuri ale hotelului) – sunt compuse din doua camere plus doua bai. O camera de zi cu canapea si masuta telefoin si televizor un dormitor cu pat matrimonial telefon si televizor si bineinteles doua bai una dotata cu cabina de dus si cealalta cu cada cu hidromasaj sau cabina de dus. Accesul in camere se face pe baza unei cartele magnetice ce activeaza si utilizarea energiei electrice in camera.
Camera dubla matriimoniala: 130 locuri in camere matrimoniale (pat dublu - king size), sunt compuse dintr-o camera si o baie. Camera are telefon si televizor pat matrimonial si o baie dotata cu cabina de dus. Accesul in camere se face pe baza unei cartele magnetice ce activeaza si utilizarea energiei electrice in camera.
Camera dubla twin: 70 locuri in camere twin (doua paturi de o persoana), sunt compuse dintr-o camera cu doua paturi twin si o baie. Camera are telefon si televizor doua paturi de o persoana si o baie dotata cu cabina de dus. Accesul in camere se face pe baza unei cartele magnetice ce activeaza si utilizarea energiei electrice in camera.

Facilitati hotel: Complex Maridor dispune de 3 corpuri de cazare care au toate acelasi nivel de calitate si servicii de patru stele, cu piscina interioara restaurant sali de sport biliard bowling sali de conferinta toate facute special pentru confortul dumneavoastra.

La Maridor gasesti o piscina interioara, acoperita, temperatura apei fiind de 29 grade, dotata cu sisteme de recirculare si filtrare permanenta a apei. Langa piscina te poti bucura de un jaccuzzi generos si poti profita de beneficiile saunei umede sau a celei uscate.
Locurile de joaca in numar de doua se adreseaza copiilor intre 3 si 12 ani finnd concepute cu ajutorul ideilor lor si executate special pentru a-i face cat mai fericiti.
Terenul de sport este utilizabil cu suprafata artificiala in doua moduri fie ca teren de fotbal fie ca teren de tenis de camp.
Sala de fitness este dotata cu aparate de ultima generatie .
Complexul este dotat cu 2 saune.

 

Tarifele include mic dejun, piscina, sauna si jacuzii

Pat suplimentar – 80 lei/ mic dejun inclus

Copii de la 6- 12  ani care dorm cu parinti in pat mai se achita 30 lei micul dejun, cei care solicita pat suplimentar 80 lei/zi

Copii peste 12 ani integral


Extra servicii:

- masaj - 50 lei/45 min

- biliard - 25 lei masa/h

- tenis de masa - 20 lei masa/h

- tenis de capt sau fotbal - 50 lei/h sau 80 lei nocturna /h

- bowling - 50 lei/h/pista

 

 

 

 

 


Tip pachet Pret
sejur/persoana
Pret special Perioada Durata Plecare din

Preturile includ comision si TVA